سریال کره ای مرد من الهه ی عشقه
سریال رو دیدم تموم کردم ،خیلی قشنگ و لذت بخش بود . موقع دیدنش خیلی بهم خوش میگذشت . یخورده اخرشو اب بستن ولی روابط و دلایل رو خوب جمعش کردن .
عشق واقعا شجاعت میخاد . سانگ هیوک درسته عاشق شده بود ولی همیشه یه ترسی باهاش بود و اونم ترسی بود که اون عززاییله می نداخت تو دلش . دلیلشم این بود که خیلیه خب حالا که عاشق شدی و میخای برخلاف حرف من پیش بری پس شجاع باشو برای باهم بودن بجنگ . که اون اینکارو نمیکرد .
درکل سریال خیلی قشنگ و دلنشین بود . اولین بار بود که از کاراکتر این بازیگره تو یه سریالی خوشم می اومد . قبلا همیشه سریالاشو نصفه ول میکردم چون از شخصیتایی که داشت خوشم نمی اومد . اتفاقا همین چندوقت پیشا سریال در حال پخشش مثل گل در ماسه 2023 Like Flowers In Sand رو دیدم و خوشم نیومد .
حالا من نمیدونم چرا هرسری میخان یه فرشته بکشن ، صحنه ی مرگش مث سریال کره ای گابلین میشه ؟ سریال کره ای اهریمن من هم مرگ دمون مث گابلین بود کپ گابلین بابا یخورده ابتکار یخورده خلاقیت . گابلین واسه چندین سال پیش شما یه چیز جدید بسازین .اهریمن من که اب خالص بود و قسمتای باقی مونده رو همرو به خاطر ویژوال بازیگرا دیدم ولی داستانش رو خوشم نیومد . اونم اخرش مث گابلین تموم شد . حالا بعدا در نظر دارم که برای این سریالایی که دیدم ولی نظر خاصی ندارم درموردشون یه پست جداگونه بذارم .
یک بهمن شد . امروز فقط تونستم این سریال رو ببینم تموم کردم . سریالای جدید تو راهن . امیدوارم سریال جدید شین سه کیونگ
پادشاه سحرانگیز 2024 Captivating the King قشنگ باشه شاید بذارم 6 قسمت بیاد بعد ببینم .
پست های دیگه از این سریال
فیلم ژاپنی اگر گربه ها از جهان ناپدید بشن
سریال ,خوشم ,گابلین ,جدید , سریال ,یخورده ,خوشم نیومد ,تموم کردم ,عشقه سریال